Imaja
Imaja, voor coaching en advies
Personal coaching
EFT
Stress te lijf
Assertiviteit
Lichaamstaal en comm
Pers. ontwikkeling
Personal coaching

Personal coaching

Een persoonlijke coach is iemand die naast je staat, geen oordeel heeft en je op weg helpt met de zaken die jij belangrijk vind. 
Als coach help ik mensen om de persoon te worden die ze werkelijk willen zijn.
 

Vaak gaat iemand op zoek naar een persoonlijke coach om zaken in zijn leven weer helder te krijgen, om opnieuw overzicht te hebben, prioriteiten te stellen en duidelijke doelen neer te zetten.  

Door de invloed van onze opvoeding en onze direct omgeving laten we de dingen vaak achterwege die we het liefste zouden willen doen. We durven niet uit angst voor de mogelijke consequenties en de reacties van de mensen om ons heen. Veranderen vinden mensen vaak lastig en de omgeving vind dat meestal bijzonder ongemakkelijk. Toch willen veel mensen graag veranderen, maar ze weten niet hoe en ze kunnen de effecten niet goed overzien. Dat maakt ons ongelukkig en haalt ons uit evenwicht. We staan letterlijk niet meer in onze eigen kracht.

Persoonlijke coaching helpt u opnieuw ontdekken wat uw innerlijke kracht daadwerkelijk is. Coaching helpt bij de zoektocht naar talenten en drijfveren. Coaching haalt het beste in een mens naar boven en het leert de mens om daadwerkelijk op eigen benen te staan.  

Heeft u behoefte aan begeleiding bij uw zoektocht, aan iemand die daar neutraal naar kan kijken, zonder oordeel meedenkt en echt luistert? Dan is een personal coach wellicht de juiste persoon om een tijdje met me te wandelen op uw persoonlijke pad, net zolang totdat u dat pad helder in beeld heeft en zonder steun weer verder kunt.  

U kunt vrijblijvend een afspraak maken, dan kijken we samen of we iets kunnen betekenen in uw leven.