Imaja
Imaja, voor coaching en advies
Onze werkwijze
Leiderschap
Zelfinzicht
Werken in balans
Lichaamstaal&commun
Voor bedrijven

Durft u in de spiegel te kijken?
Bent u er aan toe om eens in de spiegel te kijken? Bent u diegene die de lat hoger wil leggen en daar wel wat hulp bij kan gebruiken? Wat uw beweegredenen ook zijn, wij maken graag kennis met u. Maak een afspraak om te bespreken wat coaching voor u en uw bedrijf kan betekenen.

Waarom coaching?
We kunnen niet meer bouwen op oude waarheden en zogenaamde zekerheden. De wereld verandert zo snel, dat het er om gaat uw eigen toekomst vorm te geven, uitgaande van wat u belangrijk vindt. Wat wilt en kunt u bijdragen? Waar ligt uw kracht en drijfveer? Hoe kunt u innerlijke hulpbronnen (resources) aanboren voor verandering die beklijft? Als u dat principe te pakken heeft, kunt u niet anders dan succesvol zijn. 

Coaching is maatwerk
Veel mensen denken dat coaching iets is voor mensen of bedrijven met problemen. Wij zien dat anders. In onze optiek is coaching het stimuleren van mensen die het al erg goed doen, maar nog beter willen presteren. Imaja begeleidt in coachingstrajecten dan ook mensen op alle niveaus.

Er bestaan geen kant en klare oplossingen en goed coachen is een vaardigheid, geen standaard kunstje. Coaching ontstaat vanuit gedrevenheid en passie, daarom coachen de professionals van ons bedrijf medewerkers, managers en directeuren op zeer uiteenlopende niveaus. Wat is wijsheid: regelmatig een bekwame coach inhuren voor advies en begeleiding of investeren in de eigen coachende vaardigheden? Geen makkelijke keus; wellicht is de ideale oplossing een combinatie van beide.

Vertrouwen en respect
Coaching start altijd met een persoonlijke kennismaking omdat de 'klik' tussen u en de coach zo belangrijk is. De basis is wederzijds respect en vooral vertrouwen. Dat moet ook wel, want het contact met uw coach is meestal intensief, en ondersteunt u op de manier die het beste aansluit bij uw doelstellingen en voorkeur.